El equipo Senior Femenino Antón Massagué del CV Sant Pere i Sant Pau de Tarragona jugará la fase de ascenso a 1a División Nacional del 6 al 9 de mayo en Alicante

Las Campeonas de Cataluña se juegan el reto más importante del voleibol femenino en los cerca de 40 años de nuestro club

Por primera vez en la historia un equipo femenino del CV Sant Pere i Sant Pau de Tarragona disputará una fase estatal de ascenso a 1ª División Nacional. Tras proclamarse campeonas de Cataluña en su categoría, los próximos 6, 7, 8 y 9 de mayo las jugadoras del Antón Massagué SP & SP (Tarragona) se enfrentarán en Alicante a las campeonas y subcampeonas de Aragón, la Comunidad Valenciana, Murcia y Baleares. Los nueve equipos han sido divididos en dos grupos, a partir del sorteo realizado el pasado 23 de abril en la sede de la Real Federación Española de Voleibol:

Grupo AGrupo B
CV Valdefierro (2o Aragón)CV Finestrat (2o Comunidad Valenciana)
CV Gavà (2o Cataluña)Antón Massagué SP&SP Tarragona (1o Cataluña)
Sedavi (1o Comunidad Valenciana)2o clasificado de Baleares (pendiente de confirmar)
1r clasificado de Baleares (pendiente de confirmar)CV Al-Kazar (1r Región de Murcia)
 Unizar La Salle BG Sports (1o Aragón)

Ambos grupos disputarán una primera vuelta para conformar la clasificación que decidirá los cuartos y semifinales del sábado 8 de mayo. El 9 de mayo durante la mañana se jugarán los partidos que decidirán la tercera y cuarta plaza, y la gran final de las vencedoras. La competición iniciará para nuestras chicas el 6 de mayo a las 10h de la mañana, y jugarán esa misma tarde contra el equipo anfitrión, el CV Finestrat. Estos son los partidos definidos por ahora:

DíaJornadaHoraGrupoEquipos
06/05/21110hBAntón Massagué SP&SP (Tarragona)- Unizar La Salle (BG Sports)
06/05/21117.30hBCV Finestrat- Antón Massagué SP&SP (Tarragona)
07/05/21217.30hBAntón Massagué SP&SP (Tarragona)- 2n Balears (pendiente)
08/05/21209.30hBAntón Massagué SP&SP (Tarragona)- CV Al-Kazar

Las jugadoras del Antón Massagué SP & SP (Tarragona) presentan una interesante combinación de veteranía (6 jugadoras sénior) y juventud (4 juveniles y 4 cadetes). La extraordinaria temporada de las chicas de Aleksandar Stevovski, con el título de Campeonas de Cataluña y su clasificación para esta cita histórica, asegura el excelente papel que harán en Alicante. Todo ello, gracias a la colaboración de Clínica Dental Antón Massagué y el resto de partners del club que animan y apoyan incondicionalmente al voleibol femenino y al deporte tarraconense. ¡Gracias!

El 5è lloc de la fase d’ascens és tarragoní!

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau s’enfronta als millors equips nacionals de la categoria, i assoleix la quinta plaça en la fase final de Superlliga Masculina 2

Han estat uns dies intensos per al 1r equip del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau. Després d’una temporada memorable, quedant segons a la classificació de grup i accedint directament a jugar els Play Offs d’ascens, el conjunt tarragoní ha gaudit d’una experiència inoblidable que els apropa cada dia més a la seva millor versió. Us compartim la crònica d’aquesta fase d’ascens 2021.

Tarragona SPiSP- Cisneros Alter Voleibol (0-3)

La primera jornada de la Fase d’Ascens a Superlliga va començar el divendres 9 d’abril, a les 10h del matí amb el partit disputat entre el Tarragona SPiSP i el Cisneros Alter Voleibol. Els de Tenerife es van fer amb la pista aviat, mostrant contundència en el bloqueig i, tot i que els tarragonins van aconseguir apropar la diferència en el marcador, Cisneros es va fer amb el set en 17-25.

Alguns errors de la banda catalana van donar embranzida a l’equip canari fins assolir el 13-21. Malgrat els 7 punts de Carrodeguas al llarg del set, els de Sant Pere i Sant Pau no van poder frenar els subcampions del Grup B, finalitzant el parcial en 17-25.

Durant el tercer set, el Tarragona SPiSP va superar errors d’inici, però el servei del Cisneros va ser incontrolable pels tarragonins. El primer partit d’aquesta fase va terminar en 0 a 3 per al Cisneros Alter Voleibol.

Extremadura Grupo Laura Otero- Tarragona SPiSP (3-0)

A les 17h, el conjunt tarragoní arrencà ple d’energia el partit contra l’Extremadura Grupo Laura Otero, fent-se amb una distancia inicial de quatre punts que els contrincants van intentar disminuir en repetides ocasions. Des del punt 12 els equips restaren força igualats fins el 24, moment en el què els extremenys donaren el cop, tancant el set en 26-24.

El conjunt d’Extremadura va aprofitar la remuntada prèvia per assentar-se a la pista i aconseguir posicionar-se al 9-5. La diferencia va augmentar fins el 22-14, però Tarragona no va donar el parcial per perdut i el va lluitar fins al final en un set que va finalitzar 25 a 21.

Malgrat la igualtat que el marcador mostrava al principi del tercer set, el Grupo Laura Otero va demostrar superioritat i es va situar 20-14. Un cop més, els catalans no van deixar de lluitar allargant un set que va terminar 25-22 pels d’Extremadura.

Tarragona SPiSP- Arona Intersport (3-1)

El 10 d’abril a les 16.30 h, el Tarragona SPiSP i l’Arona Intersport es jugaven el 5è i 6è lloc a la classificació global. Amb una arrencada contundent, el primer set ha estat clarament de la banda catalana amb un incontestable 25-15. La RFEVB destaca la «increïble» participació de Dexter Edwards en bloqueig, fent despegar l’equip.

El resultat del parcial passat no va  intimidar l’Arona ja que en el segon període la igualtat va ser notòria entre els dos conjunts. El punt 20 va arribar i el marcador no va mostrar cap diferència, va ser en el 26-28 quan els de Tenerife van aconseguir donar tancament a el set i empatar el partit.

S’allunyaven al principi del tercer set  els jugadors de l’Arona Intersport fins arribar a l’1 – 7, però poc va trigar el Tarragona en apropar-se i tornar a la equitat vista anteriorment al marcador. És a partir del 18 que els catalans li van pegar a la pilota amb determinació i es van quedar amb el parcial a 25-20. Novament la igualtat en el marcador es fa present fins al punt 11, on el conjunt tinyerfenc pren un lleu avantatge al que el Tarragona va respondre superant-lo i assentant-se al 17 – 14. Després d’una llarga lluita per la victòria, els tarragonins tanquen el set en 25-22 i es queden amb la cinquena posició de la fase final de la Superlliga 2.

El Tarragona SPiSP ha fet gala d’entrega i d’orgull en aquest últim partit a València batallant fins a l’últim moment cada set, mereixedors de cada punt i finalitzant 25 a 20 el tercer set i 25 a 22 el quart i l’últim.

Seguirem lluitant orgullosos de tot el què hem aconseguit!

Fins aquí ha arribat el somni de l’ascens per al 1r equip masculí aquesta temporada. Un curs del tot excepcional, especialment per al món de l’esport. Arribar fins aquí no ha estat fàcil, i es nota l’esforç, el treball i el compromís dels jugadors i l’equip tècnic. Podem estar orgullosos d’haver portat el nom de Tarragona tan lluny i tan alt! Només es pot perdre una final, quan hi ets per jugar-la, i els de Sant Pere i Sant Pau hi han estat jugant amb passió i sentint els colors i l’escalf d’una afició que els encoratja a seguir aprenent de totes les experiències viscudes.

Des del Club, volem agrair especialment a l’organització valenciana i la RFEVB l’esforç en el disseny i planificació d’aquesta competició, tot un repte en temps de pandèmia, treballant rigorosament i amb un resultat esplèndid en aquest sentit.

Aquesta oportunitat no hagués estat possible sense el suport rebut des de l’Ajuntament de Tarragona, el Patronat Municipal d’Esports, la Diputació de Tarragona, el Departament d’esports de la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Voleibol i els nostres partners, entre ells, INSTERSCAP, que han confiat en el nostre talent, sostenint i animant els somnis d’un Club que treballa dia a dia per l’esport i per la seva ciutat. També volem agrair a Tarragona Ràdio la seva presència a València i la tasca de difusió i retransmissió en directe dels partits, així com a la resta de mitjans de comunicació que n’han fet seguiment, tots ells conscients de la fita esportiva i del paper clau que el vòlei tarragoní té i continuarà tenint per a la ciutat de Tarragona i l’esport català.

I, sobretot, agraïm la gran temporada del 1r equip, la seva entrega i el seu compromís amb el vòlei i amb el club. Jugadors i equip tècnic han superat qualsevol expectativa imaginable: amb el cor a la mà, estem orgullosos de la qualitat esportiva i humana d’un conjunt que, de ben segur, ens seguirà donant oportunitats per a somiar. Sempre amunt Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau!

El Sènior Femení, Antón Massagué SP&SP, es proclama campió de la fase final de la 1a Divisió catalana i accedeix directament a la fase d’ascens a Primera Nacional

Per primera vegada a la història del CV Sant Pere i Sant Pau l’equip femení Antón Massagué SP&SP lluitarà per ascendir a categoria estatal després de convertir-se en campiones de Primera Sènior Femenina al vèncer per 3 sets a 0 al CV Gavà a la Fase Final de la categoria disputada a Gavà.

L’equip dirigit per Aleksandar Stevovski i Tania Todorovic va superar en semifinals al Volei Sant Esteve (3-2) el passat diumenge 4 d’abril. A la tarda va haver d’enfrontar-se a l’equip amfitrió a qui va derrotar per (3-0), emportant-se el títol català.

El conjunt format per Ingrid Canturri (capitana), Carolina Zúñiga, Magda Piqué, Cristina Comas, Mireia Camacho, Bea Piedrola, Raquel Jordan, Judit Terrats, Mónika Malgorzata, Carolina Matamoros, Lucia Rosselló, Claudia Font, Noah Rodríguez, Aina Govaerts, Erna Tocados Todorovic i Claudia Rodríguez va dedicar el triomf a la seva companya Lia Roldán que no va poder participar per estar confinada al seu domicili a causa de ser contacte estret d’un positiu per Covid-19.

El proper objectiu de les jugadores del CV Sant Pere i Sant Pau és la fase d’ascens a Primera Nacional que es disputarà del 6 al 9 de maig en una seu encara per decidir. Fins al dia 12 d’abril les federacions territorials tenen temps per comunicar els clubs els seus classificats per a la fase decisiva. Després, tots els participants podran decidir si presenten la seva candidatura per acollir la competició.

El Club, orgullós de la fita, aprofita aquestes línies per felicitar l’equip , jugadores i tècnics,  reflectint el sentir de tota l’afició, del patrocinador oficial i de pares i mares que han estat al peu del canó animant i encoratjant el bon vòlei de les nostres noies. Gràcies per l’esforç, gràcies pel vostre compromís, gràcies per deixar ben alt el nom del nostre Club que es la vostra família!

Fase Final 1a Divisió Sènior Femení, 3 d’abril a les 19:00 h

El 1r equip femení Clínica Dental Antón Massagué SPSP iniciarà la fase final de la 1a Divisió Sènior Femení enfrontant-se al guanyador del partit BalàfiaVòleiLleida – CVEsplugues. Molt pendents d’aquestes últimes hores abans d’un partit tan decisiu!

Us compartim el link per apuntar-vos a la fase final , que es disputarà demà, dissabte, a les 19:00 h! Us esperem per donar tot el suport a les nostres noies!

Podeu formalitzar la vostra inscripció fins dissabte 3 d’abril a les 15:00 h a través del següent link.

Us proposem també que, a fi d’agilitzar l’accés al poliesportiu abans del partit, descarregueu la nova declaració de responsabilitat que haureu de signar per poder assistir al partit. Gràcies per la vostra comprensió i disculpeu les molèsties!