Per primera vegada a la història del CV Sant Pere i Sant Pau l’equip femení Antón Massagué SP&SP lluitarà per ascendir a categoria estatal després de convertir-se en campiones de Primera Sènior Femenina al vèncer per 3 sets a 0 al CV Gavà a la Fase Final de la categoria disputada a Gavà.

L’equip dirigit per Aleksandar Stevovski i Tania Todorovic va superar en semifinals al Volei Sant Esteve (3-2) el passat diumenge 4 d’abril. A la tarda va haver d’enfrontar-se a l’equip amfitrió a qui va derrotar per (3-0), emportant-se el títol català.

El conjunt format per Ingrid Canturri (capitana), Carolina Zúñiga, Magda Piqué, Cristina Comas, Mireia Camacho, Bea Piedrola, Raquel Jordan, Judit Terrats, Mónika Malgorzata, Carolina Matamoros, Lucia Rosselló, Claudia Font, Noah Rodríguez, Aina Govaerts, Erna Tocados Todorovic i Claudia Rodríguez va dedicar el triomf a la seva companya Lia Roldán que no va poder participar per estar confinada al seu domicili a causa de ser contacte estret d’un positiu per Covid-19.

El proper objectiu de les jugadores del CV Sant Pere i Sant Pau és la fase d’ascens a Primera Nacional que es disputarà del 6 al 9 de maig en una seu encara per decidir. Fins al dia 12 d’abril les federacions territorials tenen temps per comunicar els clubs els seus classificats per a la fase decisiva. Després, tots els participants podran decidir si presenten la seva candidatura per acollir la competició.

El Club, orgullós de la fita, aprofita aquestes línies per felicitar l’equip , jugadores i tècnics,  reflectint el sentir de tota l’afició, del patrocinador oficial i de pares i mares que han estat al peu del canó animant i encoratjant el bon vòlei de les nostres noies. Gràcies per l’esforç, gràcies pel vostre compromís, gràcies per deixar ben alt el nom del nostre Club que es la vostra família!

Entradas recomendadas