L’equip Sènior Femení Antón Massagué del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau de Tarragona jugarà la fase d’ascens a 1a Divisió Nacional del 6 al 9 maig a Alacant

Les Campiones de Catalunya es juguen el repte més important del voleibol femení en els prop de 40 anys del nostre club

Per primera vegada a la història un equip femení del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau de Tarragona disputarà una fase estatal d’ascens a 1a Divisió Nacional. Després de proclamar-se campiones de Catalunya en la seva categoria, els propers 6, 7, 8 i 9 de maig les jugadores de l’Antón Massagué SP&SP (Tarragona) s’enfrontaran a Alacant a les campiones i subcampiones de l’Aragó, la Comunitat Valenciana, Múrcia i Balears. Els nou equips han estat dividits en dos grups, a partir del sorteig realitzat el passat 23 d’abril a la seu de la Reial Federació Espanyola de Voleibol:

Grup AGrup B
CV Valdefierro (2n Aragó)CV Finestrat (2n Comunitat Valenciana)
CV Gavà (2n Catalunya)Antón Massagué SP&SP Tarragona (1r Catalunya)
Sedavi (1r Comunitat Valenciana)2n classificat de Balears (pendent de confirmar)
1r classificat de Balears (pendent de confirmar)CV Al-Kazar (1r Regió de Múrcia)
 Unizar La Salle BG Sports (1r Aragó)

Els dos grups disputaran una primera volta per conformar la classificació que decidirà els quarts i semifinals del dissabte 8 de maig. El 9 de maig durant el matí es jugaran els partits que decidiran la tercera i quarta plaça, i la gran final de les vencedores. La competició iniciarà per a les nostres noies el 6 de maig a les 10h del mati, i jugaran aquella mateixa tarda contra l’equip amfitrió, el CV Finestrat. Aquests son els partits definits per ara:

DiaJornadaHoraGrupEquips
06/05/21110hBAntón Massagué SP&SP (Tarragona)- Unizar La Salle (BG Sports)
06/05/21117.30hBCV Finestrat- Antón Massagué SP&SP (Tarragona)
07/05/21217.30hBAntón Massagué SP&SP (Tarragona)- 2n Balears (pendiente)
08/05/21209.30hBAntón Massagué SP&SP (Tarragona)- CV Al-Kazar

Les jugadores de l’Antón Massagué SP&SP (Tarragona) presenten una interessant combinació de veterania (6 jugadores sènior) i joventut (4 juvenils i 4 cadets). L’extraordinària temporada de les noies d’Aleksandar Stevovski, amb el títol de Campiones de Catalunya i la seva classificació per aquesta cita històrica, assegura l’excel·lent paper que faran a Alacant. Tot plegat, gràcies a la col·laboració de Clínica Dental Antón Massagué i la resta de partners del Club que animen i donen suport incondicional al voleibol femení i a l’esport tarragoní: Gràcies!

El Sènior Femení, Antón Massagué SP&SP, es proclama campió de la fase final de la 1a Divisió catalana i accedeix directament a la fase d’ascens a Primera Nacional

Per primera vegada a la història del CV Sant Pere i Sant Pau l’equip femení Antón Massagué SP&SP lluitarà per ascendir a categoria estatal després de convertir-se en campiones de Primera Sènior Femenina al vèncer per 3 sets a 0 al CV Gavà a la Fase Final de la categoria disputada a Gavà.

L’equip dirigit per Aleksandar Stevovski i Tania Todorovic va superar en semifinals al Volei Sant Esteve (3-2) el passat diumenge 4 d’abril. A la tarda va haver d’enfrontar-se a l’equip amfitrió a qui va derrotar per (3-0), emportant-se el títol català.

El conjunt format per Ingrid Canturri (capitana), Carolina Zúñiga, Magda Piqué, Cristina Comas, Mireia Camacho, Bea Piedrola, Raquel Jordan, Judit Terrats, Mónika Malgorzata, Carolina Matamoros, Lucia Rosselló, Claudia Font, Noah Rodríguez, Aina Govaerts, Erna Tocados Todorovic i Claudia Rodríguez va dedicar el triomf a la seva companya Lia Roldán que no va poder participar per estar confinada al seu domicili a causa de ser contacte estret d’un positiu per Covid-19.

El proper objectiu de les jugadores del CV Sant Pere i Sant Pau és la fase d’ascens a Primera Nacional que es disputarà del 6 al 9 de maig en una seu encara per decidir. Fins al dia 12 d’abril les federacions territorials tenen temps per comunicar els clubs els seus classificats per a la fase decisiva. Després, tots els participants podran decidir si presenten la seva candidatura per acollir la competició.

El Club, orgullós de la fita, aprofita aquestes línies per felicitar l’equip , jugadores i tècnics,  reflectint el sentir de tota l’afició, del patrocinador oficial i de pares i mares que han estat al peu del canó animant i encoratjant el bon vòlei de les nostres noies. Gràcies per l’esforç, gràcies pel vostre compromís, gràcies per deixar ben alt el nom del nostre Club que es la vostra família!

El Club Voleibol SP&SP ja coneix els seus rivals a la fase d’ascens

La Reial Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB) va anunciar el passat 22 de març la seu de la celebració de la fase final de Superlliga 2 Masculina. Els play offs es jugaran els propers 9, 10 i 11 d’abril a València, seu de l’equip amfitrió, el Leleman VB València.

Els dos primers classificats de cada grup participen en una fase final que definirà les dues places d’ascens a la Superlliga masculina. Aquest dimarts, 23 de març, els sis equips han quedat repartits en dos grups en el sorteig realitzat per la Reial Federació Espanyola de Voleibol. Al grup A competiran el Léleman VB València, l’iIntasa San Sadurniño i l’Arona Intersport, mentre que al grup B participaran Extremadura Grup Laura Otero, Tarragona SPSP i Cisneros Alter.

Els dos grups disputaran una primera volta per conformar la classificació que decidirà les semifinals de la tarda de dissabte 10 d’abril. Els seus vencedors jugaran la gran final el diumenge 11 d’abril amb la plaça d’ascens a Superlliga Masculina garantida, el guanyador es proclamarà campió de la Superlliga Masculina 2.

Els de Sant Pere i Sant Pau jugaran el primer partit divendres 9 d’abril a les 10 h, contra el Cisneros Alter Voleibol. Els cooperativistes es preparen ja per una competició que podria suposar l’ascens a la màxima categoria, intensificant els entrenaments i la preparació, sense descartar algun partit amistós abans del play off.

Equips participants i grups:

 GRUP A GRUP B
1Leleman VB València (1r grup C)1Extremadura Grupo Laura Otero (1r grup A)
2Intasa San Sadurniño (2n grup A)2Tarragona SPSP (2n grup C)
3Arona Intersport (1r grup B)3Cisneros Alter Voleibol (2n grupo B)

Horari de competicions fase de grups:

DiaJornadaHoraGrupPartits
09/04/21110:00BTarragona SPSP – Cisneros Alter Voleibol
09/04/21112:00AIntasa San Sadurniño – Arona Intersport
09/04/21217:00BExtremadura Grupo Laura Otero – Tarragona SPSP
09/04/21219:00ALeleman VB Valencia – Intasa San Sadurniño
10/04/21309:00BCisneros Alter Voleibol – Extremadura Grupo Laura Otero
10/04/21311:00AArona Intersport – Leleman VB Valencia