Hem arribat a la temporada 2020-21 en una situació completament extraordinària i que marcarà sens dubte la història del Club, així com està marcant la història de la nostra societat.

Depèn únicament de nosaltres de quina forma ens marcarà aquesta pandèmia. Coneixent la fusta de la qual estem fets, ens marcarà amb resiliència, amb esperança en un futur il·lusionant i amb ganes de donar el millor de cada un pel bé del Club. Sense perdre el somriure, malgrat el cansament vagi deixant empremta en el nostre ànim. Aquest és el nostre ADN, corre per les nostres venes.

Els nostres jugadors i jugadores ho saben. Ho viuen a cada entrenament a través dels seus tècnics. Tots, des dels més petits als professionals de Superlliga, han treballat en aquests últims mesos adaptant-se a les circumstàncies de cada moment, esforçant-se especialment durant el confinament, i s’han fet més forts i flexibles reinventant l’exercici físic a casa, o construint esperit d’equip tot i la distància. Ells, jugadors/es i entrenadors/es, són el mirall en el que ens hem de mirar la resta. Han estat a l’alçada, i han superat qualsevol expectativa.

També hem assistit, emocionats, a l’exercici de confiança que han realitzat els nostres partners. Les nostres empreses i comerços, uns més grans i altres més petits, han renovat el seu compromís amb el Club, tot i les enormes dificultats que estan passant. Aposten per nosaltres, donen suport als nostres equips i encoratgen l’esperit de superació d’un esport que donarà que parlar en els propers temps per que, sens dubte, el voleibol a Tarragona és referència, és salut i és protagonista de la cohesió i la participació social.

Les famílies dels nostres jugadors i jugadores han estat de vital importància per anar superant les diverses “proves” a les quals la COVID-19 ens ha anat enfrontant. El compromís dels nostres pares i mares ha resolt creativament moltes circumstàncies i ha facilitat la tasca del cos tècnic. Tots, junts, som millors.

Darrere de tots ells, una enorme afició que ha actualitzat la seva forma d’estimular el nostre ànim. Les grades buides han rugit en cada trobada, però a través de les xarxes socials hem sentit el suport i rebut el coratge i l’energia necessaris per afrontar cada partit. Hem trobat la manera de fer-nos presents, encara que res pot substituir la calor i l’afecte de la trobada personal. Esperem ansiosos aquest moment, que arribarà i que revitalitzarà l’esperit d’aquest club.

A aquesta Junta Directiva li queda l’enorme repte de seguir estant a l’alçada de la seva gent. Els temps convulsos conviden a revisar-ho tot, a desmuntar-se per reinventar-se. Darrere de les dificultats i els moments de tensió, de cansament i de desànim, s’amaga el fruit de l’aprenentatge. Ser capaços de trobar-lo ens ajudarà a ser més forts i a no perdre de vista els valors del club: esforç, lideratge, treball en equip, entusiasme, salut, superació, compromís social, responsabilitat, equitat. Ja hem demostrat que som capaços de fer-ho, i que tot el que ens proposem estarà al nostre abast si treballem junts, com fins ara. Gràcies a tots per fer-ho possible!

Alfonso Periañez Riesco

President Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau de Tarragona

Recommended Posts