Skip to content

Activitats

"Voleibol rotació" a les escoles

En el curs 2005-2006 el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau inicia un nou projecte, un programa per promocionar la pràctica del voleibol a les escoles de la ciutat de Tarragona, convertint-se en una de les prioritats de club, el VOLEIBOL ROTACIÓ.

Aquest projecte consisteix en introduir la pràctica de l’esport de l’voleibol, en els propis centres educatius i en horari lectiu, en les classes d’Educació Física i, amb la col·laboració de l’mestre o professor de l’àrea d’educació física, es realitzen classes magistrals dirigides pels integrants de el cos tècnic de club.

Aquesta nova modalitat del voleibol permet introduir aquest esport a partir de l’alumnat de Cicle (1r i 2n) d’Educació Primària.

Vladimir Stevovski, director tècnic de club i entrenador del primer equip masculí, contacteu amb els mestres i professors de les escoles i instituts per oferir la pràctica del Volei Rotació, a través de classes magistrals teòriques i pràctiques.

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau aporta els recursos humans i materials necessaris (xarxes, pilotes, cons…) Per poder realitzar l’activitat a les escoles.

Durant aquests anys i fins al curs escolar actual, 2019-2020, aquest programa ha evolucionat molt positivament, s’ha anat perfeccionant obtenint un gran èxit de participació a les escoles de la ciutat i de Camp de Tarragona.

Campus Setmana Santa

Gaudir de l’esport, perfeccionar la tècnica del voleibol, practicar amb els companys i participar d’activitats lúdiques i educatives són els objectius d’aquest campus, que en les vacances de Setmana Santa es desenvolupa amb l’ànim de viure experiències enriquidores en el teu temps d’oci.

Campus d'Estiu

Una oportunitat única per descobrir el voleibol i/o perfeccionar el teu estil. En les vacances d’estiu el Club posa al teu abast un programa ajustat a l’edat de cada participant, i inclou activitats lúdiques i educatives en ambients dinàmics i participatius. La nostra intenció és que els alumnes gaudeixin d’uns dies inoblidables, interioritzant valors com la solidaritat, la companyonia i la igualtat. Al Campus d’Estiu adquiriràs els coneixements i habilitats necessàries per seguir progressant dia a dia, experimentant un salt de qualitat significatiu cap a l’anhel de convertir-te en excel·lent jugador o jugadora de voleibol.

Torneig de Sant Magí

Competició organitzada pel Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau amb motiu de les festes de el patró de Tarragona, que es realitza anualment a mitjans del mes d’agost. Any rere any es baten rècords de participació, probablement per que es tracta d’una competició en la qual és possible jugar un gran nombre de partits sense córrer el risc de caure eliminat, com succeeix en altres esdeveniments esportius.

Inscriu-te a la propera edició que celebrarem el proper dissabte 20 d’agost de 2022, tens temps fins el 15 d’agost. A més, enguany, tanquem la jornada amb una Màster Class de Zumba dirigida pels professionals del centre esportiu Royal Tarraco.

Campus de Nadal

Gaudir de l’esport, perfeccionar la tècnica del voleibol, practicar amb els companys i participar d’activitats lúdiques i educatives són els objectius d’aquest campus, que en les vacances de Setmana Santa es desenvolupa amb l’ànim de viure experiències enriquidores en el teu temps d’oci.