Finalment, la Fase d’Ascens dels equips de SuperLliga 2 Masculina es disputarà a Castelló de la Plana del 20 al 23 d’abril, l’amfitrió serà el classificat CV L’Illa Grau.

Des del Club, volem organitzar el trasllat de l’afició per fer vibrar la graderia i animar al nostre equip en el que, confiem, serà el partit clau: les semifinals que es disputaran el dissabte 22 d’abril a les 17h o a les 19h de la tarda (pendent de la competició). Si arribem fins aquí, i guanyem aquest partit, pujarem automàticament de categoria!

Estem organitzant un autobús que surti des del Pavelló Municipal de Sant Pere i Sant Pau el dissabte a les 14h. En funció dels resultats de divendres i del calendari de partits jugaríem a les 17h o a les 19h. En acabar el partit, l’autobús ens traslladarà de nou fins a Tarragona (mateix punt d’arribada). S’ha definit un cost que inclou el transport, l’entrada al partit i una samarreta commemorativa.

Preu socis/es: 30€
Preu no socis/es: 35€

El pagament es realitza per transferència bancaria al número de compte ES20 2100 0299 1102 0012 9484 (indicant nom i cognoms + FASE D’ASCENS), convé realitzar el pagament abans del dilluns 17 d’abril de 2023 o bé, enviar justificant de pagament fins la mateixa data a infovoleispsps@gmail.com. És imprescindible realitzar la inscripció a través del següent formulari:

INSCRIPCIONS AQUÍ!

En cas que no arribéssim a jugar les semifinals, ho sabrem el divendres 21 d’abril a la nit. Us comunicarem l’anul·lació del viatge al correu electrònic que ens hàgiu facilitat, i a través de les nostres xarxes socials.

Si el dissabte juguem a les 19h, qui vulgui podrà comprar entrades per veure el partit previ de les 17h. Aquesta segona entrada no s’inclou al preu fixat. A través de l’organització es posaran a la venda les entrades i us facilitarem la informació oportunament. Podreu també accedir a tota la informació a través de la web de la Federació Espanyola de Voleibol.

És probable que algú vulgui viatjar també el divendres a Castelló. Si rebem força sol·licituds, podrem organitzar un altre autobús (podeu marcar aquesta opció al formulari d’inscripció).

Comptem amb vosaltres per animar el nostre equip i assolir junts el somni: VOLEM SER DE SUPERLLIGA!

Recommended Posts