El primer equip del Club ha quedat sisè a la fase final per l’ascens a Superlliga 2. Els de Sant Pere i Sant Pau s’estrenaven el dijous 20 d’abril davant el Cisneros Alter VB, vigent campió de la Copa Príncipe, perdent per 3 sets a 0. Amb el següent partit, disputat el divendres a les 10h contra el CV Almendralejo Extremadura, encara quedaven opcions de lluitar per l’ascens, però la caiguda per 3 sets a 1 dels de Vlado Stevovski anul·lava les possibilitats. Els resultats parcials van ser  favorables en els dos primers sets pels extremenys: (27-25) i (25-23), el tercer set se’l va endur el conjunt cooperativista (22-25) i el quart fou per l’Almendralejo (25-22). El Sant Pere i Sant Pau s’ha topat amb una dominant defensa de l’Almendralejo i amb l’efectivitat de Villarruel. Finalment, els tarragonins encaraven el partit per la cinquena plaça contra el Club Vigo Voleibol el dissabte 22 d’abril al migdia. El partit començava amb un primer set que va acabar 25 a 23 pel club gallec. L’equip de Vlado Stevovski va remuntar amb un segon set de 19 a 25 i un tercer de 18 a 25. Al quart, el Vigo Vòlei empatava de nou amb un set de 25 a 22. El partit es va decidir amb un ajustat tie-break (15-11), assumint la sisena plaça de la competició.

El nostre moment arribarà

Els resultats no són representatius del bon paper a la lliga regular, i la pressió i certa acceleració en moments clau han penalitzat el nostre conjunt. Amb tot, des del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau estem orgullosos d’un equip sòlid, de gran talent i amb un cos tècnic de primera, que ha fet una excel·lent temporada. Hem arribat fins aquí, i estem a tocar d’uns ascens somiat per tots i totes. El nostre moment arribarà, n’estem convençuts perquè tenim tot el què ens cal: la plantilla, el cos tècnic, una afició de primera i uns patrocinadors que faciliten enormement la tasca que realitzem dia a dia com a Club.

En aquest sentit, convé destacar la important col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i del Patronat d’Esports per recolzar el vòlei de la ciutat en aquesta important Fase Final. La seva confiança ens ajuda a encarar el futur com fins ara: amb esforç, amb treball i amb la responsabilitat de fer realitat un somni de ciutat! Gràcies!

Recommended Posts