Les Campiones de Catalunya es juguen el repte més important del voleibol femení en els prop de 40 anys del nostre club

Per primera vegada a la història un equip femení del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau de Tarragona disputarà una fase estatal d’ascens a 1a Divisió Nacional. Després de proclamar-se campiones de Catalunya en la seva categoria, els propers 6, 7, 8 i 9 de maig les jugadores de l’Antón Massagué SP&SP (Tarragona) s’enfrontaran a Alacant a les campiones i subcampiones de l’Aragó, la Comunitat Valenciana, Múrcia i Balears. Els nou equips han estat dividits en dos grups, a partir del sorteig realitzat el passat 23 d’abril a la seu de la Reial Federació Espanyola de Voleibol:

Grup AGrup B
CV Valdefierro (2n Aragó)CV Finestrat (2n Comunitat Valenciana)
CV Gavà (2n Catalunya)Antón Massagué SP&SP Tarragona (1r Catalunya)
Sedavi (1r Comunitat Valenciana)2n classificat de Balears (pendent de confirmar)
1r classificat de Balears (pendent de confirmar)CV Al-Kazar (1r Regió de Múrcia)
 Unizar La Salle BG Sports (1r Aragó)

Els dos grups disputaran una primera volta per conformar la classificació que decidirà els quarts i semifinals del dissabte 8 de maig. El 9 de maig durant el matí es jugaran els partits que decidiran la tercera i quarta plaça, i la gran final de les vencedores. La competició iniciarà per a les nostres noies el 6 de maig a les 10h del mati, i jugaran aquella mateixa tarda contra l’equip amfitrió, el CV Finestrat. Aquests son els partits definits per ara:

DiaJornadaHoraGrupEquips
06/05/21110hBAntón Massagué SP&SP (Tarragona)- Unizar La Salle (BG Sports)
06/05/21117.30hBCV Finestrat- Antón Massagué SP&SP (Tarragona)
07/05/21217.30hBAntón Massagué SP&SP (Tarragona)- 2n Balears (pendiente)
08/05/21209.30hBAntón Massagué SP&SP (Tarragona)- CV Al-Kazar

Les jugadores de l’Antón Massagué SP&SP (Tarragona) presenten una interessant combinació de veterania (6 jugadores sènior) i joventut (4 juvenils i 4 cadets). L’extraordinària temporada de les noies d’Aleksandar Stevovski, amb el títol de Campiones de Catalunya i la seva classificació per aquesta cita històrica, assegura l’excel·lent paper que faran a Alacant. Tot plegat, gràcies a la col·laboració de Clínica Dental Antón Massagué i la resta de partners del Club que animen i donen suport incondicional al voleibol femení i a l’esport tarragoní: Gràcies!

Recommended Posts