Les 1es classificades de Catalunya no podran jugar els Play Offs que es disputaran a Alacant del 6 al 9 de maig

A menys de 15 hores d’iniciar la competició, un positiu per COVID-19 a l’equip de 1a Div. Sènior Femenina Antón Massagué SP&SP (Tarragona) ens aparta de la Fase d’Ascens a 1a Div. Nacional.

Amb el cor encara encongit, hem de d’acomiadar-nos d’una competició a la que hem arribat amb esforç, perseverança i treball d’equip. La loteria d’aquesta pandèmia ens obliga a dir adeu a una oportunitat històrica però, també en aquests moments, el nostre tarannà en ajudarà a gestionar la situació i les emocions.

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau reconeix i celebra la feina que han realitzat les nostres noies, exemple extraordinari de dedicació, disciplina i passió: elles son les guanyadores del play off català! Un èxit del què son responsables i protagonistes absolutes sota el guiatge, la tenacitat i la entrega d’Aleksandar Stevovski i Tania Todorovic, un tàndem perfecte que ha permès impulsar el voleibol femení a Tarragona.

Avui no s’acaba res. Avui apostem per la salut i el benestar de les persones. Avui juguem el partit més exigent: el que disputem contra la frustració, el que ens obliga a renunciar pel bé comú. I el guanyarem!

Gràcies a tot l’equip de jugadores, entrenadors i staff tècnic per fer-nos somniar i celebrar cada dia! Gràcies a les nostres famílies pel suport i el recolzament incondicional, peça clau per enfrontar qualsevol dificultat!

Recommended Posts