NOTA DE PREMSA

CLÍNICA DENTAL ANTON MASSAGUÉ, NOU PATROCINADOR PRINCIPAL DE L'EQUIP SÈNIOR FEMENÍ DEL CLUB VOLEIBOL SANT PERE I SANT PAU DE TARRAGONA.

Aquest passat dimarts, la Clínica Dental Anton Massagué i el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, han arribat a un acord de patrocini per les properes dues temporades. La Clínica de Tarragona, donarà nom a l'equip Sènior Femení, que després de dues espectaculars temporades amb dos ascensos consecutius, es planten per primer cop a l'història a Primera Catalana.

Per aquesta temporada, l'equip ANTON MASSAGUÉ SP SP disposa d'una plantilla amplia, forta i amb gran progressió amb un objectiu a curt termini que es la permanència i consolidació de l'equip en aquesta màxima categoria catalana.

En declaracions, Alfonso Periañez, President del Club de Voleibol, ha remarcat la importància de que les empreses locals apostin per l'esport  i es comprometin amb projectes de ciutat. " Som un club humil, de barri, ens agrada el que fem i estem convençuts de que ajudem a molta gent de la ciutat, a través del voleibol, a reforçar i inculcar els valors de l'esport i el treball en equip, però aquesta tasca necessita de suports econòmics que ens ajudin a seguir tirant endavant aquest projecte".

Lluís Yebra, responsable del grup ANTON MASSAGUÉ, està convençut que més enllà dels resultats esportius, es de responsabilitat, donar suport a entitats que fan una gran tasca a la ciutat en l'ombra i a les que molts cops ningú els recompensa els seus esforços. "Jo, personalment, sóc un apassionat de l'esport femení i res ens fa més il·ljusió que l'equip Sènior, que tan dur ha treballat els darrers anys, tinguin la tranquil·litat de tenir una empresa de la ciutat que els hi doni el suport econòmic que necessiten per afrontar la temporada amb tranquil·litat. Nosaltres som una empresa familiar, treballadora, que fa més deP 30 anys que estem a Tarragona i, en aquest sentit, ens identifiquem bastant amb el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau i la seva filosofia de treballar cada dia per millorar, però sense perdre de vista les seves arrels".

 

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar