GRAN PARTICIPACIÓ EN LA JORNADA DE VÒLEI ROTACIÓ

Aquest dissabte al matí, al pavelló de Sant Pere i Sant Pau, s'ha realitzat l'última jornada de vòlei rotació de la temporada.

Aquesta trobada, engloblada dins del programa VÒLEI A LA CARTA de l'Ajuntament de Tarragona ( amb la col·laboració del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau), reuneix gran quantitat de nens i nenes de diferents escoles i també a jugadors i jugadores del Club.

En aquesta jornada hem comptat amb la participació de: Escola el Miracle, Col·legi Sant Sebastià ( Els Pallaresos), Col·legi Pràctiques, Col·legi Marcel·li Domingo, Escola Teresianes, Escola Pax, Escola Tarragona, Escola Arrabassada, Col·legi Sant Pere i Sant Pau i Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau.

L'objectiu d'aquestes jornades, i del programa en sí, és el d'apropar i donar a conèixer el voleibol i promoure'n la seva pràctica.

Moltes gràcies a tots el participants, al FORN DE PA CERVELLÓ, a COBEGA, a la GENERALITAT DE CATALUNYA, al PATRONAT MUNICIPAL D'ESPORTS i a tots els que , desinteressadament, heu ajudat a fer possible aquesta jornada.

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar