El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau concentrat per rebre al Leganés.

El vermellons tornen a la competició de lliga després de l'èxit a la Copa Príncep. 

Els tarragonins després de guanyar la Copa Príncep fa dues setmanes, afronten un dels partits més importants de la temporada. El duel serà contra el CV Leganés, actualment tercer classificat de la lliga, i la victòria deixaria 10 punts de distància entre els dos equips situant en molt bona posició al Sant Pere i Sant Pau de cara als "Play-Off" d'ascens. 
Leganés, que també va jugar la Copa Príncep en la que va perdre a la Semifinal davant l'amfitrió San Sadurniño, arribarà a Tarragona fresc després de descansar la setmana passada. 
Tots dos conjunts ja es van enfrontar en la primera volta a la pista dels madrilenys, en la que els tarragonins van treure una victòria molt treballada per 0-3 amb un segon set agònic que acabà 32-34. 
L'entrenador dels vermellons, Vlado Stevovski, ha comentat que "La Copa ha estat un premi i un somni, ara hem de tocar de peus en terra i centrar-nos en la lliga, sino res del que hem fet fins ara tindrà valor", respecte al rival va dir que "A Leganés li va pesar perdre el primer set de la semifinal de Copa, si l'haguessin guanyat es probable que ens haguessim vist a la final. No hem d'oblidar que és un equip amb veterans amb experiència, que porten anys jugant a voleibol i que en els moments més complicats tenen la sang freda i el cap centrat per saber acabar els punts." Va acabar dient que "Jo ho he dit sempre, juguem a casa i a casa qui vulgui guanyar-nos haurà de donar-ho tot, si nosaltres no baixem el nivell que estem donant no hauriem de patir." 

El partit es disputarà dissabte 21 al Pavelló Municipal de Sant Pere i Sant Pau a les 20.30h.

Presentació de la Copa Princep a tota l'afició
Els Primer Equip del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau oferirà la Copa Príncep a tota l'afició abans del partit. (Aprox. 20.20h)

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar